Antena Meniu Search
x

Video Un loc unic în Maramureş: lacul Firiza. O plimbare cu vaporaşul dezvăluie turiştilor un peisaj spectaculos

Linişte, peisaje perfecte pentru fotografii şi o plimbare cu vaporaşul. Sunt darurile spectaculoase ale unui loc unic din Maramureş: lacul Firiza. Cu ghidul potrivit, locul îşi dezvăluie frumuseţile şi poveştile turiştilor aflaţi în căutarea unui loc ca o piatră preţioasă între munţi.

De Simona Vasiac la 10.06.2022, 20:42
Vezi și

La doar 15 minute de Baia Mare, în inima munţilor, se găseşte un lac de smarald: Firiza îşi arată splendoarea din orice unghi l-ai privi, dar cel mai bine i se vede frumuseţea de la bordul unei ambarcațiuni electrice. Așa începe călătoria cu vaporaşul. Ionel Sasu, un căpitan cu o experiență de 43 de ani în domeniul naval, este fascinat de minunăţia de lac.  Bărbatul locuieşte de o viaţă pe malul lui şi îi ştie toate poveştile.

"Îmi place să ofer că prea puţin ştiu, mai ales tineretul care este mai mult cu party şi cu astea, le place totuşi când fac o călătorie şi sunt încântaţi", a declarat Ionel Sasu, căpitan. O excursie cu vaporaşul costa 40 de lei pentru adulţi şi 25 pentru copii. În plus, cei care vin aici se pot plimba cu hidrobicicleta, caiacul şi placa de surf. Pescarii nu vor fi nici ei dezamăgiţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un loc unic în Maramureş: lacul Firiza. O plimbare cu vaporaşul dezvăluie turiştilor un peisaj spectaculos