Antena Meniu Search
x

Video Un medic de 34 de ani de la Spitalul "Sf. Ioan" a murit după ce a căzut de la etajul 12. Ar fi avut o ceartă conjugală înainte

Un medic în vârstă de 34 de ani de la Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan" din București a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Din nefericire, paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 16:58

Vezi și

"Anchetatorii încearcă să stabilească motivul care l-ar fi împins pe medic spre acest gest. Locatarii de pe Șoseaua Pantelimon spun că bărbatul ar fi venit în această dimineață cu mașina personală, ar fi intrat în scară și a urcat până la ultimul etaj. Acolo ar fi deschis fereastra și s-ar fi aruncat. A căzut mai apoi pe acoperișul magazinelor care se află la parter. Tot locatarii spun că medicul s-ar fi certat cu soția înainte de tragedie. Colegii lui spun că sunt șocați de această veste și că acesta a fost un coleg extraordinar", a transmis reporterul Observator Andreea Petrescu.

Poliția din București confirmă decesul bărbatului, dar nu precizează funcția acestuia și locul în care își desfășura activitatea.

"În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un medic de 34 de ani de la Spitalul "Sf. Ioan" a murit după ce a căzut de la etajul 12. Ar fi avut o ceartă conjugală înainte