Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Imagini teribile de la locul accidentului (video)

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Poliţia cehă spune că accidentul s-a produs din cauza supraîncărcării microbuzului, căruia i-a explodat un cauciuc.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 14:51

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Poliţia cehă spune că accidentul s-a produs din cauza supraîncărcării microbuzului, căruia i-a explodat un cauciuc.

Accidentul a avut loc duminică seara, după ora 10:30, pe autostrada D5, în direcţia Praga - Rozvadov. Un microbuz Mercedes înmatriculat în Moldova în care călătoreau opt persoane, între care trei copii cu vârste de trei, şase şi opt ani, s-a răsturnat la viteză mare, ajungând în afara carosabilului.

Articolul continuă după reclamă

În afară de călători, în microbuz erau cantităţi mari de fructe, sticle cu băutură şi legume, după cum a declarat un oficial al poliţiei cehe. 

Doi dintre răniţi au fost transportaţi în stare gravă cu elicopterul la un spital din Praga, în vreme ce ceilelalte victime au fost duse la spitalul din Plzen.

În urmă cu mai puţin de o lună, 9 români au murit pe o autostradă din Ungaria, după ce microbuzul în care călătoreau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR.

Din câte se pare, moldovenii mergeau la muncă în Germania, întorcându-se de acasă, din vacanţă. Accidentul a avut loc în apropierea graniţei dintre Cehia şi Germania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Imagini teribile de la locul accidentului (video)