Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un milion de maşini de lux, rechemate în service, din cauza unor probleme la sistemul de ventilaţie, care pot provoca incendii

Grupul auto BMW a anunţat chemarea în service un milion de vehicule vândute în America de Nord, iar măsuri similare ar putea fi adoptate în alte ţări.

de Redactia Observator

la 04.11.2017 , 17:07

Un milion de maşini de lux, rechemate în service, din cauza unor probleme la sistemul de ventilaţie, care pot provoca incendii

Grupul auto BMW a anunţat chemarea în service a aproximativ un milion de vehicule vândute în America de Nord, iar măsuri similare ar putea fi adoptate în alte ţări. 

Una dintre măsuri vizează 670.000 de vehicule BMW seria 3 fabricate în perioada 2006-2011, pentru remedierea unor probleme la sistemul de ventilaţie care pot provoca incendii.

Aproximativ 740.000 de vehicule vândute în SUA în intervalul 2007-2011 au probleme la o supapă. Este vorba de maşini BMW 128i, seria 3, seria 5, X3, X5 şi Z4.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit purtătorului de cuvânt al BMW, Michael Rebstock, unele vehicule au ambele probleme. În total, vor fi chemate în service aproape un milion de vehicule. Circa 15.000 sunt în Canada, iar restul în Statele Unite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un milion de maşini de lux, rechemate în service, din cauza unor probleme la sistemul de ventilaţie, care pot provoca incendii