Antena Meniu Search
x

Un mort şi cinci răniţi, după un groaznic accident de circulaţie produs în Bihor

O persoane a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce două maşini au fost implicate într-un accident groaznic produs în judeţul Bihor.

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 18:02

Două maşini s-au ciocnit violent pe raza localităţii Mişca
Două maşini s-au ciocnit violent pe raza localităţii Mişca - INFO Trafic jud. Bihor via bihon.ro
  • Teribilul accident s-a produs în zona localităţii Mişca.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN 19/E, respectiv pe raza localităţii Mişca, pe sensul de mers către Oradea.

Conform Bihon, autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu echipaje de pompieri militari, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială tip B2 SMURD, o autospecială de transport victime multiple, elicopterul SMURD și echipajul TIM SMURD Oradea.

Două dintre cele şase victime ale accidentului au rămas încarcerate, iar pentru una dintre ele, aflată în stop cardio-respirator, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Circulaţia rutieră, blocată în zona în care s-a produs accidentul

Celelalte victime urmează să fie transportate dintre ele. Sursa amintită precizează că patru dintre victime sunt în cod galben medical, iar una în cod verde.

Impactul dintre cele două maşini a fost devastator, astfel că poliţiştii au fost obligaţi să blocheze circulaţia în zonă, respectiv pe ruta Oradea-Marghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un mort şi cinci răniţi, după un groaznic accident de circulaţie produs în Bihor