Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care şoferul urmărit de poliţie, în Vâlcea, se înfige cu maşina într-un parapet din beton şi moare

Accidentul de azi noapte din Râmnicu Vâlcea, în urma căruia un şofer a murit după o urmărire cu poliţia, a fost filmat. Bărbatul de 50 de ani fusese reclamat la 112 că este înarmat. După verificări, însă, pistolul s-a dovedit a fi doar o brichetă defectă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.08.2021, 15:05

Vezi și

Un şofer în vârstă de 50 de ani a sfârşit, noaptea trecută, puţin după ora 2.30, într-un accident produs în Râmnicu Vâlcea. Bărbatul fusese urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112 care anunţa că şoferul este înarmat. 

În momentul în care a fost identificat şi oprit de poliţişti, bărbatul a demarat în trombă, iar agenţii au pornit în urmărirea lui.

Pistolul s-a dovedit a fi, de fapt, o brichetă defectă

La o intersecţie, şoferul fugar a intrat în coliziune cu un alt autoturism, apoi s-a înfipt cu viteză în parapetele din beton de pe marginea drumului. Ulterior, în urma verificărilor făcute de polițiști, aceștia au constatat că pistolul era, de fapt, o brichetă defectă.

Pe acelaşi subiect

"În data de 24 august, ora 02.34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui. În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională", precizează IPJ Vâlcea. 

Șoferul mort în accident avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş. Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul infrmațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care şoferul urmărit de poliţie, în Vâlcea, se înfige cu maşina într-un parapet din beton şi moare