Antena Meniu Search
x

Un mort și doi răniți, mașina în care erau s-a făcut praf într-un TIR, la Coșevița, în Timiș

Un mort și doi răniți, după ce mașina în care erau s-a făcut praf într-un TIR, la Coșevița, în Timiș. Șoferul autoturismului a intrat cu viteză pe contrasens.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.05.2020, 09:13

  • Trei oameni erau în autoturismul care a intrat într-un TIR.
  • A fost solicitat elicopterul SMURD.

Accident grav de circulație, marți dimineață, în localitatea timișeană Coșevița. Un bărbat care inițial a fost în stop cardio-respirator a murit și alte două persoane au fost rănite, după ce un autoturism a lovit un autotren. La locul accidentului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Accidentul s-a petrecut pe DN68 A, după ce conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a ciocnit violent de un autotren care circula regulamentar din sens opus.

În autoturism se aflau trei persoane, dintre care una, un pasager în vârstă de 40 de ani, a fost rănită grav și a murit, fiind inițial în stop cardio-respirator.

Conducătorul auto, în vârstă de 38 de ani, și un al doilea pasager, în vârstă de 22 de ani, au fost și ei răniți, sunt conștienți și primesc îngrijiri medicale. Conducătorul autotrenului, în vârstă de 32 de ani, nu a fost rănit.

"La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri și 2 echipaje SAJ.", transmit reprezentanții ISU Banat.

La fața locului a fost solicitat să intervină și elicopterul SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un mort și doi răniți, mașina în care erau s-a făcut praf într-un TIR, la Coșevița, în Timiș