Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un mort şi un rănit grav între Moviliţa şi Coşereni, după un accident pe DN2. Două autoturisme s-au ciocnit frontal (video)

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 11:02

Un mort şi un rănit grav între Moviliţa şi Coşereni, după un accident pe DN2. Două autoturisme s-au ciocnit frontal

O persoană a decedat şi o alta a fost grav rănită joi în urma coliziunii frontale între două autovehicule pe DN 2, între localităţile ialomiţene Coşereni şi Moviliţa.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc după ce şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'În urma impactului au rezultat două victime, dintre care o persoană a decedat, iar cealaltă a fost rănită grav. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare', a mai precizat sursa citată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un mort şi un rănit grav între Moviliţa şi Coşereni, după un accident pe DN2. Două autoturisme s-au ciocnit frontal (video)