Antena Meniu Search
x

Video Un motociclist a fentat moartea după ce a ajuns sub roţile unui autobuz într-o intersecţie din Bucureşti. Un martor i-a fost înger păzitor

Nerespectarea semnelor rutiere i-ar putea costa viaţa pe un motociclist şi pasagera acestuia. Cei doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au lovit violent de un autobuz, seara trecută, în Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul de pe motocicletă nu a oprit la culoarea roşie a semaforului şi doar o minune a făcut ca acesta să mai fie scos în viaţă de sub roţile autovehiculului. Atenţie, urmează detalii şi imagini cu puternic impact emoţional! 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 05.04.2024, 09:16

Vezi și

Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Ora 21. O zonă aglomerată a Bucureştiului. O simplă plimbare cu motocicleta se putea transforma într-o tragedie pentru tânărul de 24 ani şi fata care îl însoţea.

Anaida Glujdea, reporter Observator: Motociclistul nu a respectat culoarea roşie a semaforului, chiar dacă maşina din faţa acestuia a oprit. Cel mai probabil din cauza vitezei mari pe care o avea, nu a reuşit să frâneze în timp util.

Un martor le-a salvat viaţa

Impactul a fost extrem de violent. Chiar dacă ambii purtau echipamentul obligatoriu, aceştia au fost grav răniţi.

Pe acelaşi subiect

Martor: În momentul impactului, cel mai probabil motocicleta s-a ridicat pe roata din faţă a intrat în zona de jos a RATB-ului. Şi din dinamica accidentului, au fost aruncaţi sub RATB.

Salvarea motociclistului a fost un asistent medical, care era întâmplător în zonă şi care i-a acordat primul ajutor imediat după impact. De altfel, martorii au dirijat traficul până la venirea echipajelor de poliţie şi salvare, pentru a uşura accesul acestora. Cei de la descarcerare l-au scos mai apoi pe bărbat de sub roţile autobuzului, iar medicii de pe ambulanţă l-au transportat atât pe el, cât şi pe pasagera acestuia, la spital.

Martor: Motociclistul a plecat cu un echipaj SMURD de la locul accidentului, intubat, la spitalul Universitar. Pasagera era într-o stare mult mai bună, conştientă, cooperantă, s-a ridicat pe picioarele ei. Motociclistul nu era conştient. 

Traficul a fost îngreunat pe bulevardul Iuliu Maniu pentru mai bine de 2 ore. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un motociclist a fentat moartea după ce a ajuns sub roţile unui autobuz într-o intersecţie din Bucureşti. Un martor i-a fost înger păzitor