Antena Meniu Search
x

Video Un nou dosar de corupţie la Administraţia Spitalelor Bucureşti. Procurorii DNA fac percheziţii şi la două spitale

Procurorii anticorupţie au descins în această dimineaţă uşi la două spitale din Capitală. Sunt suspiciuni legate de mai multe achiziţii care ar fi fost făcute ilegal. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 12.12.2023, 14:32

Vezi și

Procurorii caută probe atât la Spitalul Colţea, cât şi la Spitalul de Recuperare Sf. Luca, dar şi la ASSMB pentru un dosar care a fost deschis recent pentru fapte de mită, care ar fi avut loc pe parcursul anului 2023 privind unele contracte de achiziţii în domeniul IT, vorbim de investiţii în sistemul medical  pentru digitalizarea acestor unităţi medicale.

Procurorii DNA fac percheziţii şi la două spitale 

Procurorii sunt în continuare la spitale şi ridică documente şi dispozitive electronice care ar pute deveni probe în acest dosar.

De altfel, recent ASSMB a fost vizat de un alt dosar de corupţie, fostul director-adjunct a fost chiar trimis în judecată pentru luare de mită, ar fi luat 20.000 de euro pentru ca fostul manager de la Spitalul Colentina să ajungă în funcţie şi de altfel ar mai fi luat aproximativ 5% comision pentru anumite contracte, care au fost desfăşurte la ASSMB şi anumite spitale din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un nou dosar de corupţie la Administraţia Spitalelor Bucureşti. Procurorii DNA fac percheziţii şi la două spitale