Antena Meniu Search
x

Video "Un om prea bun pentru lumea asta". Angelika e căutată cu disperare de poliție, familie și prieteni. Primele indicii sunt misterioase

Angelika Maurer, studenta din Sibiu dispărută luna trecută, a fost căutată din nou de criminalişti, câini de urmă şi zeci de voluntari, în Pădurea Dumbrava. Timp de patru ore, o zonă de 300 de hectare a fost scotocită centimetru cu centimetru. Niciun indiciu că tânăra ar putea fi acolo. 

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 20:12

Vezi și

După o lună de cercetări, criminaliştii au primit din nou întăriri la căutări: 40 de voluntari s-au alăturat echipelor de salvare care au răscolit de data aceasta în zona de sud-est a Pădurii Dumbrava din zona Sibiului. Cu toţii au sperat că vor da de un indiciu care să ducă la tânăra de 25 de ani cu chip blând, dispărută fără urmă.

Lucian Tarnu, şef adjunct IPJ Sibiu: Am ales să căutăm într-o altă zonă decât cele pe care noi le-am scotocit. Se caută atât la pas, cât şi cu ajutorul autovehiculelor 4x4. 

Maşinile de teren au ajuns în zone greu accesibile. Cei care au cunoscut-o pe Anghelika sunt în continuare şocaţi. Simina, o fostă colegă de serviciu, s-a alăturat echipelor de salvare sperând la o minune.

Simina Constantinescu, fosta colegă a Angelikăi: Un om prea bun pentru lumea asta. Cred că a fost cea mai bună colegă în perioada când am fost ghid la Biserica Evanghelică din Sibiu. Deosebită, de o modestie rară. 

Pe acelaşi subiect

La trei kilometri distanţă de zona periată astăzi, pe 23 şi 24 februarie au fost găsite primele indicii că tânăra s-ar putea afla în zonă. 

Angelika Maurer, studentă în Sibiu, a dispărut fără urmă la începutul lunii februarie

Alin Bozan, Asociația 4x4 Rescue Sibiu: Portofelul cu cardurile şi bani în el. Iar vineri a fost găsit telefonul, pus pe un buştean, cheile, ochelarii.

Toate obiectele erau aranjate cu grijă. Anghelika nu a mai fost văzută de pe 8 februarie şi a fost dată dispărută de fratele ei o săptămână mai târziu. La primele căutări de la începutul lunii martie au participat peste 400 de voluntari. 

Victor Maurer, fratele Angelikăi: Nu i-am găsit un articol vestimentar sau încălţăminte...

Oana Maurer, cumnată Angelika: Avem speranţe că poate totuşi o să o găsim în viaţă.  

Anghelika Maurer studia teologia la Institutul Evanghelic din Sibiu, iar anul acesta urma să-şi dea licenţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Un om prea bun pentru lumea asta". Angelika e căutată cu disperare de poliție, familie și prieteni. Primele indicii sunt misterioase