Antena Meniu Search
x

Un pacient a fugit de la Săpoca. Bărbatul de 36 de ani era doar în pijamale când a plecat din spital. A fost găsit după mai multe ore de căutări

Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a fugit joi noapte din unitatea medicală. Poliţiştii din Buzău au demarat verificări ample, au organizat filtre în tot judeţul pentru a găsi pacientul fugar. După mai multe ore de căutări, polițiștii au reușit să-ș găsească. 

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 09:31

Un pacient a fugit de la Săpoca. Bărbatul de 36 de ani era doar în pijamale când a plecat din spital
Un pacient a fugit de la Săpoca. Bărbatul de 36 de ani era doar în pijamale când a plecat din spital - Poliția Română

UPDATE: Bărbaul a fost găsit după mai multe ore de căutări 

Potrivit unor surse, bărbatul evadat din spitalul de neuropsihiatrie Ojasca ar fi atacat, agresat sexual și tâlhărit o fată din Tâmboiești, în vârstă de 11 ani. Întâmplarea a avut loc în octombrie 2018.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Conform IPJ Buzău, poliţistii au fost alertaţi joi noapte, iar în urma sesizării, au fost mobilizate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Concomitent, au fost organizate şi instituite filtre pe căile principale de acces.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul era doar în pijamale când a fugit

Bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel naţional.  El are 1,75 metri înălţime, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, iar ca particularitate are postura uşor aplecată în timpul mersului. 

La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un pacient a fugit de la Săpoca. Bărbatul de 36 de ani era doar în pijamale când a plecat din spital. A fost găsit după mai multe ore de căutări