Antena Meniu Search
x

Un pacient venit pentru un consult la CF2 din Bucureşti, găsit mort în baia spitalului: „Avea metastaze, putea să se întâmple oriunde”

Un pacient bolnav de cancer venit pentru un consult şi analize la spitalul CF2 din Bucureşti a fost găsit mort în baia instituţiei. Bărbatul fusese consultat şi urma să i se facă analize medicale, dar nu s-a mai întors de la toaletă unde se dusese, informează reporterul Observator Andreea Petrescu. 

de Monica Palade

la 10.03.2023, 13:27

Un pacient venit pentru un consult la CF2 din Bucureşti găsit mort în baia spitalului: „Avea metastaze, putea să se întâmple oriunde” - Shutterstock

Când şi-au dat seama de absenţa sa, cadrele medicale l-au căutat şi l-au găsit fără viaţă. În ciuda eforturilor, pentru pacient nu s-a mai putut face nimic.

A murit în baia spitalului

Contactat de Observator, managerul spitalului Şerban Bucur a declarat că incidentul se putea întâmpla oriunde având în vedere situaţia medicală a bărbatului.

„Avea metastaze şi pulmonare. Dânsul a fost la consult, în vedere să facă analize şi s-a dus la toaletă înainte. Şi acolo a decedat. A intervenit ATI, l-a resuscitat şi s-a declarat decesul. Nu s-a lovit. Absolut deloc, nu accident. Putea să se întâmple oriunde şi pe stradă. Venise la oncologie, în policlinică, pentru a analize, pentru a se stabili cura de chimio. Nu s-a lovit, nu a căzut din cauza unor factori externi. Nimeni nu-şi doreşte, putea să se întâmple şi în drum sau după ce pleca din spital. Din ce am înţeles ar fi vorba de o embolie pulmonară, dânsul avea şi metastaze pulmonare. Se puteau declanşa oricând”, ne-a declarat managerul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un pacient venit pentru un consult la CF2 din Bucureşti, găsit mort în baia spitalului: „Avea metastaze, putea să se întâmple oriunde”