Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist beat s-a răsturnat cu mașina pe un drum din Suceava. Agentul a suferit un șoc, iar bărbatul care îl însoțea a fost rănit

Un poliţist din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a condus beat la volan şi a provocat un accident. Testat de colegi, rezultatul a fost de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 10:26

Vezi și

În urmă cu o săptămână, în comuna Râșca, poliţiştul care conducea maşina a ieşit de pe drum, a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a răsturnat.

Poliţist cu dosar penal, după ce a fost prins beat la volan

Şoferul a suferit un şoc şi a fost evacuat de personalul medical, dar nu a necesitat transportul la spital. Însă, un alt bărbat care se afla cu el în maşină a ajuns la spital şi urmează să fie operat.

Poliţiştii l-au testat pe colegul lor, rezultatul fiind de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul poliţist s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa acoolului.

Sursa imagini: ziaruldepenet.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Un poliţist beat s-a răsturnat cu mașina pe un drum din Suceava. Agentul a suferit un șoc, iar bărbatul care îl însoțea a fost rănit