Antena Meniu Search
x

Foto Un poliţist de 22 de ani din Constanţa s-a sinucis în maşina de serviciu. Colegii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să îl scoată din autospecială

În aceeaşi zi, în care un poliţist din Botoşani se sinucidea pe mormântul fiicei sale moarte, în Constanţa un altul recurgea la acelaşi gest fatal.

de Monica Palade

la 01.12.2023, 10:02

Tânărul de 22 de ani, care abia absolvise Şcoala de Poliţie în vara acestui an, a venit mai devreme la muncă şi sub pretextul că duce o citaţie a luat maşina din dotare şi a ales un câmp unde să îşi ducă planul dramatic la bun sfârşit. Aici şi-a tras un glonţ de 9 mm în tâmplă. Acesta a ieşit prin portieră.

S-a sinucis în maşina de serviciu 

Poliţistul era singur în autospecială, blocase uşile, iar colegii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să poată să îl scoată.

Şi în cazul lui, testele psihologice nu au indicat că acesta ar fi avut vreo problemă. Deocamdată nu se ştie motivul care l-a împins pe bărbat la gestul fatal.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

Un polițist în vârstă de 22 de ani s-a sinucis în comuna Cumpăna, județul Constanța. Este al doilea caz în ultimele 24 de ore, după ce un alt angajat al Ministerului de Interne s-a împușcat în Botoșani.

Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat joi noaptea, după ora 20.30, că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. Polițiștii au stabilit identitatea victimei, respectiv un bărbat de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un poliţist de 22 de ani din Constanţa s-a sinucis în maşina de serviciu. Colegii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să îl scoată din autospecială