Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul care şi-a luat viaţa pe mormântul fiicei sale s-a împuşcat cu arma din dotare. Venise la cimitirul din Botoşani cu autospeciala

Un gest şocant a umbrit această zi de sărbătoare pentru o familie din Botoşani. Acolo un bărbat de 47 de ani, poliţist în cadrul Inspectoratului Judeţean, a decis să-şi pună capăt zilelor. Ar fi suferit de depresie şi a ales să încheie socotelile cu viaţa lângă mormântul fiicei lui. Trupul fără viaţă a fost găsit de un localnic.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 16:40

Vezi și

O persoană care a mers la cimitir astăzi pentru a aprinde o lumânare a observat trupul fără viaţă al poliţistului pe un mormânt. A sunat la 112, au venit la faţa locului echipaje de prim ajutor, dar şi de poliţie, dar nu au mai putut însă decât să constate decesul.

Poliţistul venise la cimitirul din localitate chiar cu maşina de serviciu

Poliţistul de 47 de ani era mort prin împuşcare şi se pare că folosise arma din dotare. Venise la cimitirul din localitate chiar cu maşina de serviciu şi s-a oprit la mormântul fiicei sale, astăzi, de Sf. Andrei, fiica ce murise la vârsta de doar 1 an şi pe care o chema Andreea.

Astfel, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi poliţiştii continuă verificările în acest caz. Poliţistul fusese ultima dată testat psihologic în 2021. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Poliţistul care şi-a luat viaţa pe mormântul fiicei sale s-a împuşcat cu arma din dotare. Venise la cimitirul din Botoşani cu autospeciala