Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist de 43 de ani din Focşani s-a prăbuşit pe stradă şi a căzut, mort, lângă o benzinărie. Cauza decesului fulgerător

Moarte suspectă în Focşani. Un poliţist - angajat al Penitenciarului din localitate - a fost găsit fără suflare pe stradă. Un trecător a văzut bărbatul căzut şi a sunat la 112. Deşi la faţa locului au sosit imediat un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, medicii nu au putut să-l salveze.

de Adrian Obreja

la 25.04.2024, 14:45

Vezi și

"În urmă cu aproximativ două ore, poliţiştii criminalişti au primit rezultatele necropsiei de la medicii legişti din Focşani. Aceştia au stabilit faptul că a murit în urma unor probleme medicale cronice, de care acesta suferea de mai mulţi ani", transmite Adrian Obreja, reporter Observator.

Poliţist găsit mort pe stradă

"Problemele s-au agravat atât de mult încât bărbatul de 43 de ani pur şi simplu a căzut din picioare în timp ce se afla pe stradă. Totul s-a întâmplat în zona unei benzinării din Focşani, iar angajaţii, dar şi alţi trecători l-au văzut întins la pământ şi au sunat la 112. Au sosit la faţa locului mai multe echipaje de la ambulanţă SMURD, dar şi poliţiştii criminalişti", adaugă Adrian Obreja, reporter Observator.

"Medicii au început să-l resusciteze, iar criminaliştii au demarat cercetările. Nu au găsit nicio probă care să-i ducă cu gândul către faptă penală. Bărbatul de 43 de ani a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Focşani, unde, din păcate, a fost declarat decesul", mai spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un poliţist de 43 de ani din Focşani s-a prăbuşit pe stradă şi a căzut, mort, lângă o benzinărie. Cauza decesului fulgerător