Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un poliţist din Băile Herculane s-a împuşcat din greşeală în picior cu pistolul din dotare. Colegii l-au găsit într-o baltă de sânge

Incident deosebit de grav la Băile Herculane. Un poliţist a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la spital după ce s-a împuşcat în picior, aproape de zona inghinală. Agentul a fost găsit într-o baltă de sânge de colegii care au auzit împuşcătura. 

de Diana Speretoiu

la 19.06.2024 , 18:11

Din primele informații, polițistul s-ar fi împușcat din greșeală în picior cu armă din dotare. Era în timpul serviciului și se află chiar în interiorul sediului de poliție din Băile Herculane. Deocamdată nu se știe cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Agentul în vârstă de 53 de ani a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul SMURD la spital. El este conștient, spun medicii, și primește îngrijiri medicale. Incidentul care putea avea urmări tragice este anchetat acum și de superiori. Agentul care s-a împușcat accidental în picior a fost încadrat în poliție în anul 2006.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Băile Herculane s-a împuşcat din greşeală în picior cu pistolul din dotare. Colegii l-au găsit într-o baltă de sânge