Antena Meniu Search
x

Foto Un polițist din Giurgiu a întocmit un raport pentru a cere "repartizarea unui porc de 160 de kg", după o glumă a colegilor

Situație uluitoare în Poliția din Giurgiu. Un agent de la Rutieră a întocmit un raport prin care a cerut repartizarea unui porc de Crăciun de aproximativ 160 de kilograme - pe măsura experienței sale. Se pare că totul a pornit de la o glumă a colegilor, pe care polițiștul a luat-o în serios. IPJ Giurgiu a anunțat că au fost dispuse verificări, însă nu cu privire la porc, ci la întreaga situație.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.11.2021, 08:39

În solicitare publicată de Giurgiu News, agentul a invocat Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept "Ordonanța lăcomiei", promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Am onoarea să vă expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de craciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți", se arată în raportul întocmit pe data de 19 noiembrie 2021.

Reacția Poliției din Giurgiu, după raportul prin care un agent cere un porc

"Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens", a precizat Poliția din Giurgiu, pentru G4Media. Conform sursei citate, tânărul agent ar fi fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un polițist din Giurgiu a întocmit un raport pentru a cere "repartizarea unui porc de 160 de kg", după o glumă a colegilor