Antena Meniu Search
x

Preot cu dosar penal. Un slujitor al bisericii va da explicaţii în faţa legii, după ce a împuşcat doi câini

După ce a ieşit din biserică, un părinte a pus mâna pe puşca de vânătoare şi a ucis doi câini. Sătenii sunt şocaţi, iar poliţia a deschis un dosar penal.

Vezi și

Să faci ce zice popa, nu ce face popa, este o vorbă din bătrâni care se potriveşte de minune unui slujitor al Domnului din Iaşi. După ce a ieşit din biserică, părintele Dumitru Chirică a pus mâna pe puşca de vânătoare şi a ucis doi câini. Sătenii sunt şocaţi, iar poliţia a deschis un dosar penal pe numele preotului.

Cert este că pe numele preotului s-a deschis dosar penal pentru uz de armă fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie fără drept, iar el trebuie să dea explicaţii acum în faţa legii. Părintele Dumitru Chirică susţine însă că nu a făcut altceva decât să-şi apere proprietatea şi animalele din gospodărie.

O haită de 6 câini l-ar fi atacat pe omul care are grijă de vietăţile din curtea lui şi că nu a avut altă variantă decât să tragă. Dacă se va dovedi că a folosit arma de vânatoare într-o situaţie critică, ar putea scăpa de răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Preot cu dosar penal. Un slujitor al bisericii va da explicaţii în faţa legii, după ce a împuşcat doi câini