Antena Meniu Search
x

Un preot din Brașov a omorât un om cu mașina, la Feldioara, și a fugit de la locul accidentului

Un preot este autorul tragediei petrecute în a treia de Crăciun, la Feldioara, unde un bărbat de 31 ani a fost lovit mortal de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să acorde primul ajutor victimei sale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.12.2020, 19:16

Un preot din Brașov a omorât un om cu mașina, la Feldioara, și a fugit de la locul accidentului
Un preot din Brașov a omorât un om cu mașina, la Feldioara, și a fugit de la locul accidentului - Facebook/Info Trafic Brașov
  • Preotul a lovit mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului.
  • Acum, acesta s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Victima mergea pe marginea șoselei, când a fost accidentată de mașina la volanul căreia se afla Vlad Mircea P., preot în comuna Ormeniș, județul Brașov.

Cadrele medicale care s-au deplasat la locul accidentului, pe DN 13, la Feldioara, i-au acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior declarând decesul acesteia.

Accidentul s-a produs în a treia zi de Crăciun

Inițial, reprezentanții IPJ Brașov anunțau că fac cercetări pentru identificarea șoferului implicat în tragedie. Ulterior, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 37 ani din județul Brașov.

Acum, preotul care a fugit de la locul accidentului este cercetat într-un dosar penal constituit sub aspectul savarsirii infracțiunilor de "ucidere din culpă" și "părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea  urmelor acestuia".

Marți seară, polițiștii au anunțat că preotul acuzat de provocarea accidentului mortal a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un preot din Brașov a omorât un om cu mașina, la Feldioara, și a fugit de la locul accidentului