Antena Meniu Search
x

Video Un profesor de desen din Iaşi şi-a abuzat propria elevă, după curs. Fata este consiliată acum pshihologic

Monstru cu chip de profesor. Un dascăl din Iaşi este acuzat că şi-a abuzat sexual o elevă de 15 ani. Individul a îmbătat-o intii pe fată. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.02.2022, 20:26

Vezi și

Bărbatul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol. Potrivit anchetatorilor, acesta după curs de pictură pe care îl preda, i-a dat fetei de 15 ani să consume alcool şi să fumeze dintr-o ţigară, după care a profitat de starea de ameţeală a acestei fete şi a agresat-o sexual. 

Nimeni nu îşi explică ce a fost în capul lui

Între timp şi cei de la Palatul Copiilor din Iaşi, dar şi cei de la Inspectoratul Şcolar din Iaşi au deschis o altă anchetă în acest caz. Astăzi s-a decis şi suspendarea contractului de muncă pentru profesorul care şi coordona clubul respectiv din Hârlău. 

De altfel, nimeni nu îşi explică dintre cei care îl cunoşteau pe acest profesor cum a fost în stare de aşa ceva, pentru că nu mai existau alte plângeri împotriva lui de-a lungul timpului. Acum fata de 15 ani primeşte consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un profesor de desen din Iaşi şi-a abuzat propria elevă, după curs. Fata este consiliată acum pshihologic