Antena Meniu Search
x

Video O adolescentă de 15 ani din Iaşi, abuzată sexual de profesorul de desen. Bărbatul a îmbătat-o şi i-a dat droguri, după care a profitat de ea

Un profesor de desen este acuzat că ar fi abuzat sexual o elevă de 15 ani. Situaţia revoltătoare ar fi avut loc în incinta Clubului Copiilor din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi. Profesorul i-ar fi dat fetei să consume alcool, iar apoi folosind forţa a agresat-o sexual. 

de Adrian Obreja

la 15.02.2022, 13:29

Vezi și

Profesorul de 49 de ani a fost reţinut pe 13 februarie. O zi mai târziu, judecătorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Asta pentru că în urmă cu câteva zile a abuzat sexual o elevă de 15 ani chiar în incinta Clubului Copiilor din Hârlău.

A îmbătat-o şi a drogat-o

Acesta i-ar fi dat să consume alcool şi substanţe cu efect psihoactiv şi a profitat de starea în care se afla, după care a agresat-o sexual. Totul s-a petrecut într-un atelier din cadrul clubului.

După ce şi-a revenit, fata ar fi povestit celor din jur, dar şi părinţilor ce s-a întâmplat şi astfel a fost alertată poliţia. După examenul medico-legal, procurorii au decis să îl reţină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 15 ani din Iaşi, abuzată sexual de profesorul de desen. Bărbatul a îmbătat-o şi i-a dat droguri, după care a profitat de ea