Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un profesor din Iași, dornic de un masaj erotic, a dat peste eleva lui, o minoră de 15 ani

Numele unui profesor de la un liceu din Iasi este pomenit intr-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 20:50

Un profesor din Iași, dornic de un masaj erotic, a dat peste eleva lui, o minoră de 15 ani

Numele unui profesor de la un liceu din Iasi este pomenit intr-un dosar instrumentat de procurorii Direcției de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Se pare că profesorul a fost clientul unui salon de masaj erotic, care functiona in zona centrala a Iasului, iar anchetatorii au constatat acest lucru după ce au pus sub urmărire toată zona respectivă.

Urmărirea făcea parte din ancheta care se desfășura la salonul respectiv, ai căror patroni erau bănuiți de exploatarea minorelor. Una dintre aceste fete era chiar o elevă a profesorului, după specifică anchetatorii.

Articolul continuă după reclamă

Este vorba de Andreea N., o adolescenta care avea doar 15 ani atunci cand a fost racolata de sotii Zarughevici, patronii salonului. Fata era eleva la un liceu industrial, iar clientul care a intrat in salonul in care lucra ea era chiar profesor de-al ei. Andreea l-a vazut pe profesor venind și, intrând în panică s-a întors cu spatele și s-a prefăcut că nu-l vede. O colegă de-a fetei l-a preluat pe profesor. 

În rechizitoriu, procurorii sustin ca fata, desi avea doar 15 ani in momentul in care a fost angajata la salon, era una dintre cele mai fidele angajate ale salonului respectiv. A ajuns in anturajul lui Zarughevici ca urmare a unui anunt de angajare pe care l-a citit intr-un ziar local.

A vrut sa-si caute ceva de munca doar pe perioada vacantei de vara pentru ca era foarte saraca. Anuntul era pentru chelnerite si cameriste de hotel. Dupa ce s-a intalnit cu Mihai Zarughevici la interviu, acesta i-a spus ca poate face mult mai multi bani daca accepta sa faca masaj erotic.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un profesor din Iași, dornic de un masaj erotic, a dat peste eleva lui, o minoră de 15 ani