Antena Meniu Search
x

Video Un puști de 15 ani a vrut să-și impresioneze iubita, dar a condus-o spre moarte. Tragedie în Buzău, pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară

Teribilismul unor adolescenţi a provocat o dramă în această dimineaţă pe DN2. O fată de 15 ani a murit după ce a plecat la plimbare cu iubitul ei de aceeaşi vârstă, în maşina furată de la părinţi. Băiatul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.07.2022, 13:57

Vezi și

Starea băiatului este una bună. A ajuns la spital cu doar câteva răni minore, viața nefiindu-i pusă în pericol. Din păcate, pentru iubita sa, tânăra de 15 ani care se afla pe scaunul din dreapta în mașină, nu s-a mai putut face absolut nimic. Fata a murit pe loc în urma accidentului.

Fata a murit pe loc, după ce s-au răsturnat cu BMW-ul

În cursul nopții, tânărul de 15 ani, dorind să o impresioneze pe iubita sa aceeași vârstă, a luat mașina tatălui din curtea casei și, deși nu avea permis de conducere, a reușit să o convingă pe fată să urce în BMW. Au mers pe unul dintre cele mai periculoase drumuri de la noi din țară, europeanul E85, iar la scurt timp s-a produs nenorocirea.

Puștiul a pierdut controlul volanului și s-au răsturnat cu mașina, ieșind de pe partea carosabilă, iar adolescenta a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

 La fața locului au venit echipajele de prim-ajutor, însă nu au mai putut face nimic pentru fată. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Deocamdată, însă, nu au fost luate măsuri împotriva băiatului, ținând cont de faptul că este minor. Rămâne de văzut cum va fi tras acesta la răspundere pentru ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un puști de 15 ani a vrut să-și impresioneze iubita, dar a condus-o spre moarte. Tragedie în Buzău, pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară