Antena Meniu Search
x

Video Un puşti de 17 ani, beat criţă şi proaspăt venit de la un chef, a furat maşina Poliţiei Locale. Braşoveanul a căzut într-un şanţ la scurt timp

Un adolescent de 17 ani a făcut praf o maşină a Poliţiei Locale într-o comună din Braşov. Beat criţă şi, evident, fără permis de conducere, băiatul a furat efectiv autoturismul şi a căzut la scurt timp într-un şanţ. Maşina de intervenţie era lăsată cu cheile pe bord, în curtea Primăriei. Aşa că tânărul, care se întorcea de la o petrecere, s-a urcat la volan şi a continuat distracţia. Deşi maşina a fost făcută praf, puştiul nu s-a ales decât cu o sperietură. Poliţiştii l-au reţinut acum pentru 24 de ore. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.08.2022, 11:44

Vezi și

Update: Tânărul a fost pus în libertate marţi seara. Pe numele lui nu s-a formulat propunere de arestare prevenitivă, cel puțin pentru moment. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea.

După nici un kilometru, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Adolescentul a intrat cu maşina direct în stâlpul unui gard. Hoţul a scăpat teafăr, însă autoturismul Poliţiei Locale mai este acum bun doar de fier vechi. 

''E furt curat, aia sută la sută, păi la Poliție cum dracu' să furi mașina?'' 

''Păi a mai făcut din astea.

Pe acelaşi subiect

Și?

El poate ca până mâine să îmi ia mașina iar, nu? Că el are 17 ani și nu poți să-i faci nimic. Că așa e la noi, ca la nimenea.''

''Cam rușine.

De ce? Apăi să se întâmple așa ceva? Atunci, dacă intră la noi în curte, noi ce facem?'' 

Totuşi, de ce maşina Poliţiei Locale era descuiată, iar cheile vehiculului pe bord? Pentru rapiditate la intervenţii, spune primarul. 

Drăgan Gyorgy, primar Apața: Tot timpul trebuie sa intervina cineva. Pentru mine, parcă mi-e și rușine de ce s-a întâmplat.

De ce?

Pentru că am și eu o conștiință și parcă trebuia un pic mai atenție acolo. Puteau să le ascundă mai bine, să ştie numai ei.

Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Deocamdată, şoferul de ocazie a fost reţinut. Adolescentul nu este însă la prima faptă de acest gen. Anul trecut, a furat o altă maşină, de pe stradă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un puşti de 17 ani, beat criţă şi proaspăt venit de la un chef, a furat maşina Poliţiei Locale. Braşoveanul a căzut într-un şanţ la scurt timp