Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un Range Rover și o Toyota, filmate când se ciocnesc frontal într-o intersecție din Iași. Șase victime după impactul devastator

Șase persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce două mașini - un Range Rover și o Toyota - s-au ciocnit frontal într-o intersecție din Păcurari, zona Moara de Foc, în municipiul Iași. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

de Veronica Micu

la 14.09.2022 , 11:51

În accident au fost implicate șase persoane. Toate au fost rănite și transportate la spital. 

"Accident rutier in intersectie Lukoil Pacurari (zona Moara de Foc), 2 auto implicate, 2 victime, una constienta intinsa pe carosabil, extrasa de un participant la trafic. Acționează din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași o autospeciale de intervenție, echipajul de TIM si un echipaj SAJ. Echipajele sosite la locul evenimentului rutier transmit că sunt implicate 6 persoane, dintre care 4 necesita îngrijiri medicale. Se deplaseaza în sprijin o autospecială de transport victime multiple din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași", a transmis, inițial, ISU Iași. 

Ulterior, Inspectoratul a anunțat că în urma accidentului au rezultat 6 victime, toate conștiente, care au fost transportate la UPU Sf. Spiridon. De asemenea, forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu un echipaj de prim ajutor calificat.

Vezi și

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care dintre șoferi este vinovat

Pe acelaşi subiect

Potrivit agenților ieșeni, niciunul dintre șoferi nu era băut în momentul producerii accidentului. 

"Polițiștii au fost sesizați prin apel unic la 112 despre un accident rutier care a avut loc în zona Moara de Foc din municipiul Iași și s-a soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune, care s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero", informează IPJ Iași.

Momentan, însă, nu se știe care dintre cei doi șoferi se face vinovat pentru producerea accidentului. Astfel că, polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și pentru a fi luate măsuri în consecință.

Verificările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un Range Rover și o Toyota, filmate când se ciocnesc frontal într-o intersecție din Iași. Șase victime după impactul devastator