Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un român a mers la vot în China. "O experiență pe care n-o s-o uit niciodată"

Un român a mers să voteze în Shanghai. Aflat în vacanţă în China, un bărbat s-a filmat după ce a mers să voteze la alegerile europarlamentare şi a povestit despre cum e să votezi într-o ţară străină.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 15:34

Un român a mers la vot în China. "O experiență pe care n-o s-o uit niciodată" Un român a mers la vot în China. "O experiență pe care n-o s-o uit niciodată" - TikTok

"Suntem în Shanghai și o să fac o nebunie foarte mare. Suntem la clădirea unde se votează. Suntem în 9 iunie, este zi de vot și când faci ceva nou pentru prima oară într-o țară străină se zice că trebuie să iei o piatră în gură. Hai să iau și eu o piatră în gură!"

Bărbatul le-a mai arătat internauţilor buletinul de vot din Shanghai pentru alegerile europarlamentare şi i-a îndemnat să meargă să voteze.

"O experiență unică pe care n-o s-o uit niciodată. Nu aveți scuze să nu mergeți la vot azi", a scris românul în descriere videoclipului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Un român a mers la vot în China. "O experiență pe care n-o s-o uit niciodată"