Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român fără suflet şi-a abandonat căţelul într-o curte, apoi a fugit. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)

Un câine a fost abandonat, în plină noapte, în curtea unei clinici veterinare din Timişoara.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 20:03

Un român fără suflet şi-a abandonat căţelul într-o curte, apoi a fugit. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)

Un câine a fost abandonat, în plină noapte, în curtea unei clinici veterinare din Timişoara. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar imaginile au fost postate pe Facebook, alături de următorul mesaj:

„Uite cum se aruncă la gunoi prietenul care ţi-a fost alături mulți ani și ţi-a făcut viața mai frumoasă! La cabinetul veterinar în curte, la 2 noaptea, că e prea bătrân şi prea bolnav. Nu ştiu dacă mai contează al cui a fost, totuși, poate îl recunoaște cineva. Pudel, aproximativ 16 ani, bolnav. Are zgardă roşie şi hăinuţă. Abandonul nu e o soluţie!!!”

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un român fără suflet şi-a abandonat căţelul într-o curte, apoi a fugit. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)