Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"

Un român stabilit în Marea Britanie a postat un videoclip pe TikTok în care a făcut topul celor mai costisitoare cheltuieli lunare.

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 18:46

Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"

Un român care trăieşte în Marea Britanie prezintă, într-un videoclip pe TikTok, care sunt cele mai costisitoare cheltuieli lunare pe care le poate avea o persoană.

Tânărul spune că pe primul loc în topul celor mai mari cheltuieli pe care le are o persoană obişnuită într-o lună se află asigurarea la maşină. Românul povesteşte că foarte scumpe sunt şi vizitele la stomatolog în Marea Britanie.

"Ce te rupe în Anglia la buzunar? Hai să aflăm împreună! În primul rând, începem cu asigurarea la mașină. O asigurare la mașină începe la 100 de lire până la 200, 200 și ceva, lunar, depinde de situație, bineînțeles. Pe lângă asigurarea de la mașină, avem și stomatologul. Când mergi la dentist, lași acolo o căruță de bani. O extracție costă în jurul a 200 de lire. Vorbim de o extracție minoră, nu intervenții mai complicate.

Articolul continuă după reclamă

Pe ultimul loc: întreținerea, în special curent și gaze. Plătești o căruță de bani pentru curent și gaze. Cele două sunt scumpe și pentru oamenii care lucrează pe un salariu destul de mare. Poți să ajungi să plătești pe întreținere poate chiar și un salariu pe perioada iernii", a povestit românul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"