Antena Meniu Search
x

Un sat întreg din SIBERIA a renunțat acum trei ani la ALCOOL. Ce s-a întâmplat între timp e SPECTACULOS!

Locuitorii din satul Tumul din Siberia au eradicat 100% alcoolul din magazine și din casele oamenilor

Locuitorii din satul Tumul din Siberia au eradicat 100% alcoolul din magazine și din casele oamenilor. Ce s-a întâmplat între timp depășește orice imaginație: sătenii s-au pus pe treabă și au reușit să realizeze în numai trei ani ce nu au reușit generații întregi. Rezultatul? O sănătate de fier și o localitate cu multe îmbunătățiri: case mai frumoase, o bază sportivă și infracționalitate 0.

Prohibiția a fost impusă de autoritățile locale, dar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase în doar 3 ani: nu s-a mai petrecut nicio crimă, cu toate că acestea erau frecvente înainte de decizia controversată

Localnicii sunt mai sănătoși, fac sport,muncesc în ritm alert ca să se încălzească, participă la tot felul de acțiuni comunitare.

Legea dură împotriva alcoolului a fost impusă de primarul Vasily Alexeyev, imediat după ce acesta a fost ales în funcție de cei 900 de locuitori ai satului.

"Oamenii au votat pentru această schimbare. Înainte aveam dou-trei crime pe an, acum nu mai se întâmplă niciuna", a declarat primarul siberian, citat de Siberian Times.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un sat întreg din SIBERIA a renunțat acum trei ani la ALCOOL. Ce s-a întâmplat între timp e SPECTACULOS!