Antena Meniu Search
x

Un service auto s-a aprins ca o torţă în Drobeta Turnu Severin. Flăcările s-au extins şi la un fast-food din apropiere

Incendiu de proporţii, ieri după-amiază, în Drobeta Turnu-Severin. Un service auto s-a aprins ca o torţă, din cauza unei centrale termice pe ulei. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi la un fast-food din apropiere, care a ars în totalitate. Pompierii au intervenit cu toate echipajele din cadrul Detaşamentului Drobeta, însă din cauza flăcărilor uriaşe, a fost nevoie şi ajutorul celorlalţi salvatori din judeţul Mehedinţi.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 07:54

Vezi și

Flăcările au izbucnit la centrală, iar vâlvătaia s-a extins cu repeziciune, cuprinzând întreg service-ul, dar şi un fast-food din zonă.

Flavius Iscru, ISU Mehedinţi: Un incendiu foarte puternic. Din spusele martorilor, în zona unde era o centrală termică, de acolo a început focul.

Cătălin Tutilescu, comisar-şef Garda de Mehedinţi: Incendiul la sosirea noastră se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, cuprinzând un service auto, precum şi o unitate de alimentaţie publică.

Luptă continuă cu flăcările

Pe acelaşi subiect

Pentru pompierii mehedinţeni a fost o luptă continuă cu flăcările. La nici 70 de metri distanţă de locul unde a izbucnit incendiul se afla o benzinărie, ceea ce ar fi putut în orice clipă să provoace o explozie de proporţii. Mai mult, şi în interiorul celor două clădiri se aflau mai multe materiale combustibile.

Cătălin Tutilescu, comisar-şef Garda de Mehedinţi: Am intervenit cu şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de la serviciu privat pentru situaţii de urgenţă, precum şi patru ofiţeri şi 56 de subofiţeri, pentru lichidarea incendiului.

Flavius Iscru, ISU Mehedinţi: Au ars echipamente foarte multe de service. A ars echipamentul din restaurantul de lângă service. Şi o maşină care era în interior.

Se pare că service-ul auto avea asigurare, iar din fericire, în urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un service auto s-a aprins ca o torţă în Drobeta Turnu Severin. Flăcările s-au extins şi la un fast-food din apropiere