Antena Meniu Search
x

Un șofer a dat peste cap radarul polițiștilor, într-o localitate din Brăila. Tânărul circula cu o viteză incredibilă

Unn tânăr de 20 de ani a fost prins în timp ce conducea un autoturism cu 186 km/h, pe DE 584, în Vărsătura, județul Brăila. Viteza este cu 136 mai mult decât limita maximă admisă pe acest tronson.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 12:59

Un șofer a dat peste cap radarul polițiștilor, într-o localitate din Brăila. Tânărul circula cu o viteză incredibilă - IPJ Braila

Ieri noapte, 26 octombrie, poliţiştii au prins și oprit în trafic un brăilean în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe DE 584, în interiorul localității Vărsătura, din județul Brăila. 

"În jurul orei 00:34, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi în cadrul unei acțiuni tip ,,Blitz”, au depistat și oprit în trafic un brăilean în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe DE 584, în interiorul localității Vărsătura, din județul Brăila. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 186 km/h, cu 136 mai mult decât limita maximă admisă pe acest tronson de drum", au transmis polițiștii brăileni.

Pentru fapta sa, tânărul de 20 de ani a fost amendat cu 2.900 lei, fiindu-i suspendat și dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un șofer a dat peste cap radarul polițiștilor, într-o localitate din Brăila. Tânărul circula cu o viteză incredibilă