Antena Meniu Search
x

Un șofer a plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2, în drum spre mare: "Buum!"(video)

Un șofer a plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2, în drum spre mare: "Buum!", se aud martorii pe imaginile filmate imediat după incident. Oamenii care mai erau ăn beninărie au fugit cât au putut de repede, combustibilul curgea pe jos, printre mașini.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.07.2020, 10:16

Benzină
Benzina a curs din pompă și oamenii s-au temut să nu explodeze stația - Captură video
  • Benzina a țâșnit din pompă și oamenii din stație au fugit îngroziți.
  • Benzinăria s-a golit complet în câteva clipe.

Clienții unei stații de carburanți de pe Autostrada A2 au trăit momente de panică, după ce un șofer neatent a distrus o pompă de alimentare, iar combustibilul a țâșnit peste tot.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 15.30, în stația de la kilometru 44 pe sensul de mers spre Constanța. Un șofer a plecat cu mașina în timp ce pistolul pompei încă se afla în gura de alimentare a rezervorului mașinii, iar furtunul s-a întins, apoi s-a rupt, combustibilul împrăștiindu-se cu presiune peste tot în jur.

"Eram chiar lângă pompa respectivă, eu la pompa 1 și ștergeam parbrizul mașinii mele când am auzit un zgomot puternic și am văzut cum țâșnea combustibilul peste tot din pompa numărul 3.", a povestit Dragoș Ștefan Mantoiu, citat de focuspress.ro.

În imaginile video surprinse de martori se poate vedea cum toți cei aflați în acel moment în benzinărie, cuprinși de panică, au început să se îndepărteze fugind. Oamenii s-au dus cât de repede au putut la mașini și au plecat din stație.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, angajații benzinăriei au oprit pompa și au împrăștiat material care să absoarbă combustibilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un șofer a plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2, în drum spre mare: "Buum!"(video)