Antena Meniu Search
x

Florin e dispărut de o săptămână în Italia. „L-a înghițit pământul. Avea doar 10 euro la el”

Un muncitor român de 43 de ani a fost dat dispărut în Italia, pe 30 iunie, de sora lui care spune că nu mai știe nimic de el după ce a plecat spre Catania pentru a face rost de acte necesare pentru încheierea unui contract de muncă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.07.2020, 09:53

Florin Botăncei a dispărut de o săptămână în Italia
Florin Botăncei a dispărut de o săptămână în Italia - Facebook/ rotalianul.ro
  • Florin Botăncei lucrează din luna februarie la o fermă agricolă din Scordia (Sicilia).
  • Românul a plecat de la sora lui de acasă fără telefon și cu 10 euro în portofel, în după-amiaza zilei de 30 iunie.

Florin Botăncei lucrează din luna februarie la o fermă agricolă din Scordia (Sicilia), iar pe 30 iunie a mers în oraș, în Catania, pentru a-și lua codul fiscal de la Agenzia delle Entrate, un fel de cod numeric personal care ajută la identificarea persoanelor și care este necesar la încheierea unui contract de muncă pe teritoriul Italiei.

„A venit de la Scordia de dimineață ca să-și ia codul fiscal, am mâncat la prânz împreună și în jur de ora 17:00 a ieșit din casă ca să ajungă la gara din oraș, din Catania, unde urma să îl aștepte cineva cu mașina ca să-l ducă la ferma unde lucra”, spune sora bărbatului, potrivit roitalianul.com.

Însă Florin nu a ajuns la Scordia.

„Efectiv l-a înghițit pământul, nu a ajuns nici măcar până la gară, persoana cu care trebuia să se întoarcă la fermă mi-a spus că fratele meu nu s-a prezentat la întâlnire. Problema este că Florin și-a uitat telefonul la mine acasă, e plecat fără telefon, iar la el avea doar 10 euro”, ne-a mai povestit sora bărbatului.

Femeia a anunțat dispariția fratelui său și a trimis semnalmentele lui Florin la emisiunea „Chi l’ha visto”.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Florin e dispărut de o săptămână în Italia. „L-a înghițit pământul. Avea doar 10 euro la el”