Antena Meniu Search
x

Un şofer a rămas ÎNCARCERAT după ce autoturismul său a fost SPULBERAT de un TIR scăpat de sub control!

Accident în lanț pe DN2H în județul Suceava, după ce un TIR scăpat de sub control a lovit o nacelă și un autoturism.

Accident în lanț pe DN2H în județul Suceava, după ce un TIR scăpat de sub control a lovit o nacelă și un autoturism.

Șoferul TIR-ului a scăpat mașina de sub control la o coborâre în rampă într-o curbă la stânga. Se pare că nu a adaptat viteza, iar spatele tirului a scăpat de sub control.

Din sens opus urcau panta o nacelă de la Eon și un autoturism. Șoferul nacelei și colegul său au văzut moartea cu ochii în clipa în care camionul venea spre ei. În ultima secundă acesta a tras dreapta de volan, iar remorca tirului a prins doar partea stângă a nacelei, pe toată lungimea mașinii.

Autoturismul din spate nu a fost la fel de norocos. Șoferul, un bătrân de 76 de ani, nu a apucat să mai evite impactul și a rămas încarcerat. Starea sa este destul de gravă, însă momentan este stabilă. A fost transportat la spitalul municipal Rădăuți.

La fața locului a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare, care l-au scos pe bărbat din autoturism și au prevenit aprinderea mașinii, deoarece după impact începuse să iasă fum din aceasta.

Șoferul TIR-ului este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă. El le-a spus polițiștilor că pur și simplu spatele tirului a scăpat de sub control. Rămâne să se stabilească viteza cu care acesta circula, în condițiile în care în zonă aceasta este restricționată la 40 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer a rămas ÎNCARCERAT după ce autoturismul său a fost SPULBERAT de un TIR scăpat de sub control!