Antena Meniu Search
x

Video Un șofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu a păstrat banda de mers

Un şofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu și-a păstrat banda de mers. Incidentul a fost surprins cu camera de bord a celui amenințat, care a cerut, de la fața locului, ajutorul polițiștilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.07.2021, 22:05

Un șofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu a păstrat banda de mers
Un șofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu a păstrat banda de mers - Captura YouTube/ Turnul Sfatului

Șoferul care a reclamat incidentul la 112 spune că polițiștii i-au transmis că nu vor veni să constate cele petrecute și că trebuie să se prezinte la secție pentru a depune o plângere scrisă.

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și-a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, a spus bărbatul, pentru turnulsfatului.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Polițiștii i-au cerut șoferului amenințat să depună plângere

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au confirmat apelul șoferului la 112 și au transmis că i-au recomandat să ”nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic”.

De asemenea, șoferul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere.

Ulterior, polițiștii sibieni au anunțat că au declanșat verificări în vederea identificării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu a păstrat banda de mers