Antena Meniu Search
x

”Ciprian Bos”, șoferul care l-a spulberat pe George Paraşteac în noaptea de Revelion, în accidentul de la Liteni, a fost condamnat. Sentința e definitivă

Ciprian Troia, şoferul care l-a ucis în noaptea de Revelion din 2020 pe George Paraşteac, în cumplitul accident de la Liteni, județul Suceava, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia magistraților este definitivă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.07.2021, 18:09

Șoferul care l-a spulberat pe George Paraşteac în noaptea de Revelion, în accidentul de la Liteni
”Ciprian Bos”, șoferul care l-a spulberat pe George Paraşteac în noaptea de Revelion, în accidentul de la Liteni, a fost condamnat - Facebook

Curtea de Apel Suceava a respins apelul inculpatului Ciprian Costel Troia privind condamnarea sus-numitului la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”. Așadar, condamnarea la doi ani de închisoare cu executare a rămas definitivă, scriu jurnaliștii de la ziardesuceava.ro.

George a fost spulberat când deschidea șampania de Revelion 2020

În noaptea dintre ani, Ciprian Costel Troia, autointitulat ”Ciprian Bos”, a lovit mortal cu mașina un tânăr în vârstă de 26 de ani chiar în timp ce acesta deschidea șampania împreună cu prietenii săi, apoi a fugit de la locul accidentului. 

Victima sa era George Parașteac, un tânăr de 26 de ani care sărbătorea trecerea în anul 2020 împreună cu mai mulți prieteni.

Citește și:

În urma impactului, George a fost proiectat aproximativ 30 de metri, iar manevrele de resuscitare nu au mai dat rezultate. Medicii chemați la locul accidentului au fost nevoiți să declare decesul victimei în jurul orei 1:30.

Șoferul ucigaș a dat vina pe fratele său mai mic

Șoferul care a produs accidentul a fost găsit abia a doua zi de către polițiști. Luat la întrebări, şoferul ucigaş, care avea permis de conducere de doar o lună, a dat vina pe fratele său mai mic, în vârstă de 15 ani.

Acesta a declarat că fratele său i-a luat maşina fără ca el să ştie, însă băiatul de 15 ani le-a spus poliţiştilor adevărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ”Ciprian Bos”, șoferul care l-a spulberat pe George Paraşteac în noaptea de Revelion, în accidentul de la Liteni, a fost condamnat. Sentința e definitivă