Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer a zburat cu duba de pe șosea și s-a înfipt într-un fost magazin, la Plopeni. Bărbatul a rămas încarcerat

Accident spectaculos, în această dimineață, pe un drum din județul Suceava. Din cauze încă rămase de stabilit, un șofer a pierdut controlul dubei la volanul căreia se afla, a ieșit de pe carosabil și s-a înfipt într-o construcție aflată pe marginea drumului, un fost magazin. În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiarele autoutilitarei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2023, 10:56

Alerta a fost dată în această dimineață, în jurul orei 7.00. Un apel la numărul de urgență 112 anunța un accident produs la Plopeni, pe DN 29, care face legătura între Suceava și Botoșani.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit o dubă ieșită în afara șoselei, iar șoferul încarcerat.

"Autoutilitară ieșită în afară părții carosabile, pe raza localității Plopeni. Conducătorul auto a rămas încarcerat. La față locului, intervine modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Șoferul a fost extras. Este conștient și va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava", au transmis reprezentanții ISU Suceava într-un comunicat.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dinamica accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un șofer a zburat cu duba de pe șosea și s-a înfipt într-un fost magazin, la Plopeni. Bărbatul a rămas încarcerat