Antena Meniu Search
x

Un șofer Bolt din București, cu doi clienți în mașină, a demarat cu polițistul atârnat de portieră și s-a înfipt într-un gard

Un șofer Bolt din București, cu doi clienți în mașină, a demarat cu polițistul atârnat de portieră și s-a înfipt într-un gard. Agentul a ajuns la spital, după ce îl oprise pe șofer pentru că radarul înregistrase viteză mai mare decât cea legală.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.05.2020, 12:09

  • Unul dintre clienți a apucat să coboare, înainte să demareze șoferul.
  • Al doilea era în mașină, când șoferul a intrat cu ea în gard.

Un poliţist rutier din Bucureşti a fost accidentat de un şofer Bolt care fusese oprit întrucât circula cu viteză şi care a refuzat să se legitimeze sau să coboare din maşină. Agentul a încercat să îl scoată din autoturism, dar şoferul a pornit cu poliţistul agăţat de maşină.

Potrivit Brigăzii Rutiere, sâmbătă, în jurul orei 2.30, un agent de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe şoseaua Ştefan cel Mare, i-a făcut semn să oprească unui şofer Bolt care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.

În mașina Bolt erau și doi clienți. Șoferul, susțin sursele Observator, a oprit la semnalul agentului, dar i-a spus acestuia că el e cetățean suveran născut viu și nu se supune legilor din România. În acel moment, unul dintre pasageri a coborât. Polițistul a intrat atunci după șofer, sa îl dea jos și să-i desfacă centura de siguranță. Atunci șoferul a accelerat și a mers cu polițistul atârnat de portieră câțiva metri, până când agentul a căzut.

Șoferul a continuat să accelereze, urmărit de un echipaj de poliție și, cu client în mașină, a intrat într-un gard.

"Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a încercat extragerea acestuia din maşină, moment în care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de autovehicul. Şoferul şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai poliţistului rutier. La intersecţia Şos. Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţilor conducătorul auto a executat o manevră şi a lovit un panou matalic de protecţie al unei construcţii.", a transmis Poliția.

Ulterior, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost imobilizat şi dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări pentru ultraj. Șicei doi clienți au stat toată noaptea la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer Bolt din București, cu doi clienți în mașină, a demarat cu polițistul atârnat de portieră și s-a înfipt într-un gard