Antena Meniu Search
x

Un șofer care a provocat un accident rutier era atât de beat încât a căzut de față cu polițiștii și s-a lovit de o mașină în trecere

A fost ziua şoferilor inconştienţi, ieri, pe DN 1, în dreptul localităţilor de munte. Poliţiştii care au intervenit la o tamponare au constatat că şoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,30 de miligrame de alcool pur în aerul expirat. 

de Redactia Observator

la 17.10.2021, 08:23

Vezi și

Omul era atât de beat, încât, în timpul cercetărilor, s-a împiedicat şi s-a lovit de o maşină în trecere. Şi totuşi, nu el a stabilit recordul negativ al zilei. Un alt şofer a fost prins pe acelaşi drum cu o alcoolemie şi mai mare. 1,89 la mie. 

Polițist: Lasă-l uşor! Te-ai lovit! 

Șofer: Da. 

Polițist: Gata! Stai aici! 

Pe acelaşi subiect

Şoferul de 47 de ani tocmai tamponase o maşină pe DN 1, în zona localităţii Comarnic. Poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului. Nu şi-au dat seama că acesta este atât de beat încât nu se mai poate ţine pe picioare. Omul a căzut pe spate, izbindu-se de o maşină aflată în trecere. 

După ce s-au asigurat că nu are răni grave, poliţiştii au încercat să-i măsoare alcoolemia. A fost nevoie de trei încercări, timp în care şoferul era susţinut de pompieri, ca să nu cadă. 

Polițist: Se vede valoarea, da? 1,30. 

Bărbatul a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal. Împleticindu-se, acesta şi-a pledat însă nevinovăţia. 

Reporter: Ce aţi consumat? 

Șofer: Nimic

Reporter: N-aţi consumat nimic? 

Șofer: Nu. 

Cristi Georgescu, corespondent Observator: Șoferul de 47 de ani nu a fost singura persoană pe care oamenii legii au depistat-o sâmbătă băută la volan. Un altul, de această dată de 25 de ani, a fost depistat de polițiști aproape în comă alcoolică. Bărbatul a fost tras pe dreapta, în localitatea Vâlcănești, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,89 mg/ l alcool pur în aerul expirat. 

Tot pe DN1 a avut loc, ieri, un accident grav, în dreptul localităţii Posada. Două maşini s-au ciocnit violent, iar patru oameni au ajuns în stare gravă la spital. Printre ei şi un bebeşuş de un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer care a provocat un accident rutier era atât de beat încât a căzut de față cu polițiștii și s-a lovit de o mașină în trecere