Antena Meniu Search
x

Lacrimi amare pentru Roxana şi Gigi, tinerii care au murit în accidentul din Cernica. "Acum plouă tare, plânge cerul pentru ei și noi cu el! Nu există o durere mai mare"

Este tristeţe şi multă durere în familiile celor doi tineri, care şi-ai pierdut viaţa, miercuri seara, într-un cumplit accident rutier, care a avut loc pe o stradă din Cernica, judeţul Ilfov.

de Monica Palade

la 16.10.2021, 18:36

Este vorba de o fată de 21 de ani şi un băiat de 20 de ani, care se afla şi la volan, ambii din comuna Glina. Cu ei se mai afla şi un adolescent de 16 ani, care se află în continuare în stare gravă la spital.

Băiatul de 20 de ani, care avea permisul luat doar din luna august, a pierdut la un moment dat controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Apropiaţii sunt în stare de şoc, iar mesajele curg continuu pe paginile de Facebook.

Mesaje emoţionante de la apropiaţi

„Ploua mărunt și brusc sirenele rup linistea ploii mărunte ..... Se întâmplese o cumplită tragedie,doua flori,doi copii frumoși și plini de viață devin îngeri. A3a floare se lupta sa trăiască.... Dumnezeu să te apere să te văd cum erai mereu un copil cu zâmbetul pe buze! Sunt in soc! Acum ploua tare,plânge cerul pentru ei și noi cu el!!!!!Nu exista o durere mai mare. Condoleanțe și multă putere familiiilor îndurerate!”, este unul dintre mesaje.

Pe acelaşi subiect

“O inimă bună a încetat să mai bată…. un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o durere şi un gol imens", "Sincere condoleante, Dumnezeu să te odihnească în pace prietenul meu drag”, “Drum lin spre îngeri copil bun… nu mai am cuvinte”, sunt doar câteva din mesajele apropiaţilor.

Ce spun poliţiştii

În jurul orelor 18:54, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism răsturnat, precum și 3 victime, rezultate în urma accidentului. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în auto.

De asemenea, au efectuat manevre de resuscitare conducătorului auto, ulterior declarând decesul acestuia și au acordat îngrijiri medicale celui de al treilea ocupant, aceasta fiind transportat ulterior, la o unitate spitalicească din București.

Totodată, la locul accidentului rutier, au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, pentru asigurarea și conservarea locului faptei, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi amare pentru Roxana şi Gigi, tinerii care au murit în accidentul din Cernica. "Acum plouă tare, plânge cerul pentru ei și noi cu el! Nu există o durere mai mare"