Antena Meniu Search
x

Video Un şofer care a spulberat şase tineri de Revelion, încă în libertate. Au fost loviţi la miezul nopţii, după ce au ieşit să aprindă artificii

Ancheta bate pasul pe loc în cazul unui accident care a avut loc în noaptea de Revelion într-o comună din judeţul Galaţi. Un şofer a spulberat cu maşina la miezul nopţii mai mulţi tineri care ieşiseră pe stradă pentru a ciocni un pahar cu şampanie. Şase oameni au ajuns la spital. Unul dintre ei, un tânăr de 24 de ani, a murit după ce a stat în comă mai bine de două săptămâni. Poliţia a păstrat tăcerea asupra accidentului şi a mediatizat evenimentul abia la solicitarea jurnaliştilor. 

de Adrian Obreja

la 20.01.2023, 14:12

Vezi și

Şoferul vinovat este încă în libertate şi nu s-a luat nicio măsură în ceea ce îl priveşte. El are în schimb un dosar penal deschis pe numele lui, dosar penal deschis iniţial pentru vătămare corporală din culpă. Ulterior, a fost schimbată încadrarea în ucidere din culpă, după ce, în noaptea de Revelion, chiar la miezul nopţii, a spulberat cu maşina şase tineri care erau în faţa casei, în mijlocul străzii şi se pregăteau să dea drumul unor artificii pentru a sărbători trecerea dintre ani. 

O anchetă care bate pasul pe loc şi care nemulţumeşte atât familie, cât şi celelalte victime. Acestea au spus că, până acum, nici măcar nu au fost audiate şi sunt dezamăgite de modul în care se desfăşoară ancheta, iar familia şi martorii susţin că, deşi poliţia a comunicat că din maşină au fugit două persoane după accident, toţi ceilalţi spun că au fost trei persoane, de fapt, în maşină.

Aceştia suspectează faptul că s-ar putea ascunde adevăratul şofer din acest caz. Ancheta, despre care poliţia a comunicat primele date abia după 18 zile, este în continuare în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer care a spulberat şase tineri de Revelion, încă în libertate. Au fost loviţi la miezul nopţii, după ce au ieşit să aprindă artificii