Antena Meniu Search
x

Un şofer de 19 ani a murit după ce a lovit un câine cu maşina. A oprit iar o altă maşină, condusă tot de un tânăr, a intrat în el

Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, duminică noapte, după ce maşina sa a fost lovită de un alt autoturism, în timp ce era oprită pe marginea DN 1, în afara localităţii Băneşti. Bărbatul a staţionat după ce ar fi lovit un câine, moment în care un alt şofer a intrat în plin în el, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 11:02

Accident Prahova
Şoferul a oprit pentru că a lovit un animal cu maşina - Inquam Photos

Conform informaţiilor comunicate de Poliţia Prahova, din primele date a reieşit faptul că un şofer de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, pe direcţia Braşov - Ploieşti, a oprit autoturismul parţial pe banda nr. 1, la km 87+400, în urma unei coliziuni cu un animal (posibil câine), moment în care maşina a fost acroşată de un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Tânărul de 19 ani a murit la spital

În urma impactului, şoferul de 19 ani şi pasagera acestuia, de aceeaşi vârstă, au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital, unde tânărul a decedat. Şoferul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer de 19 ani a murit după ce a lovit un câine cu maşina. A oprit iar o altă maşină, condusă tot de un tânăr, a intrat în el