Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de 19 ani care circula cu viteză prin oraş a strivit de un zid o fetiţă de 8 ani, care se juca, la Cisnădie

Un şofer de 19 ani care circula cu viteză prin oraş a strivit de un zid o fetiţă de 8 ani, care se juca, la Cisnădie. Copila a murit la două ore după accident, la spital.

de Redactia Observator

la 09.05.2018 , 10:33

Un şofer de 19 ani care circula cu viteză prin oraş a strivit de un zid o fetiţă de 8 ani, care se juca, la Cisnădie. Copila a murit la două ore după accident, la spital.

Accidentul s-a produs pe strada Lungă, după ce un tânăr a pierdut controlul volanului şi a acroşat o fetiţă care venea de la şcoală şi se juca. A târât-o mai bine de 70 de metri şi a strivit-o de un zid, povestesc martorii.

A fost lovită în plin, apoi de pe capotă după, aproximativ 60 de metri a ajuns sub roți, mașina intrând între timp pe contrasens. Autoturismul a ajuns pe trotuarul opus, oprind la câțiva centimetri de alte două vehicule oprite. Din păcate fata a alunecat și a ajuns sub FORD, fiind strivită de un zid.

Articolul continuă după reclamă

Martorii la accident povestesc pe rețele de socializare că tânărul aflat la volan avea viteză foarte mare. "Fata a fost zdrobită între mașina și zidul unei case. A fost presată între mașina și zid și târâtă aproximativ 1 m – 1.5 m. Nu a existat urmă de frânare.", spune un martor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un şofer de 19 ani care circula cu viteză prin oraş a strivit de un zid o fetiţă de 8 ani, care se juca, la Cisnădie