Un şofer de 19 ani şi-a rupt ambele picioare, după ce a intrat cu viteză într-un stâlp de beton, la Ţiteşti

De Cristian Ionescu.
Publicat: 22.12.2020, 17:16.
Actualizat: 22.12.2020, 18:32

Un tânăr de doar 19 ani a fost implicat într-un accident rutier, după ce ar fi circulat cu viteză prea mare şi a pierdut controlul volanului lovind violent un stâlp de beton.

Tânărul şofer a intrat cu viteză într-un stâlp de beton, după ce a pierdut controlul maşinii

observatornews.ro

Tânărul şofer şi-a rupt ambele picioare în impactul cu stâlpul de beton

În urma impactului, tânărul şofer a suferit fracturi la ambele membre inferioare şi a fost nevoie de intervenţia descarcerării pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate.

ISU Argeș: "Din cercetările preliminare, poliţiștii rutieri au stabilit că în jurul orei 04:00, un tânăr de 19 ani, din Ţiţești, care se deplasa pe DC 84 de pe raza localităţii de domiciliu, din direcţia DN 73 spre satul Valea Mănăstirii, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, având mai multe fracturi la nivelul membrului inferior drept și o fractură la nivelul membrului inferior stâng. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul ind negativ".

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean l-a transportat la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.