Antena Meniu Search
x

Un şofer de 24 de ani a murit în Focşani, după ce a lovit o altă maşină şi a fost proiectat în gardul unei case

Un tânăr de 24 de ani din Focșani a murit în mod tragic, după ce a intrat cu mașina în gardul unui case, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 13:28

Un şofer de 24 de ani a murit în Focşani, după ce a lovit o altă maşină şi a fost proiectat în gardul unei case
Un şofer de 24 de ani a murit în Focşani, după ce a lovit o altă maşină şi a fost proiectat în gardul unei case - Shutterstock

"În jurul orei 10,00, în municipiul Focşani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Focşani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism şi ulterior cu gardul unui imobil", a precizat IPJ Vrancea.

Tânărul a fost declarat mort la fața locului

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul tânărului. "Marţi, în jurul orei 10,30 un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe strada Alexandru Sahia din Focşani, după ce un autoturism a intrat într-un gard. La accident se identifică o singură victimă, conducătorul auto, inconştient. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un şofer de 24 de ani a murit în Focşani, după ce a lovit o altă maşină şi a fost proiectat în gardul unei case