Antena Meniu Search
x

Update Un șofer de autobuz beat a băgat în comă o fată de 15 ani, la Iași. Bărbatul, filmat cu berea în mână înainte de accident

Accident grav în iaşi! Un şofer de autobuz a lovit o adolescentă. Copila de 15 ani este în comă la spital. Când a fost testat cu etilotestul a reieşit că şoferul era băut. Cu o oră şi jumătate înainte de accident, camerele de supraveghere din maşină l-au surprins pe bărbat urcând în autobuz cu o bere în mână. Compania de transport public Iaşi a deschis o anchetă. Bărbatul, care avea o alcoolemie de 0,17 la mie în aer, este cercetat penal.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.06.2021, 20:19

Vezi și

Update 20:15 - Fata a fost transferată de la Spitalul de Copii la Spitalul de Neurochirurgie. Are traumatism cranio-cerebral, fractură de antebraț și este intubată și ventilată mecanic.

Știre inițială - Pe imaginile surprinse de camera instalată în cabina șoferului se poate observa cum acesta urcă la volan cu o bere la pet în mână. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a lovit puternic o fată care trecea regulamentar pe trecerea de pietoni. Adolescenta este în stare gravă la spital, în comă.

Șoferul consumase alcool înaintea accidentului din Iași

"Polițiștii rutieri au fost sesizați, prin apel unic de urgență la 112, cu privire la un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe raza municipiului Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autobuz ar fi acroșat o tânără. Ulterior a fost transportată la spital, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.17 miligram pe litru de alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Pe acelaşi subiect

Anchetă internă la Compania de Transport Public Iași

"Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanții Primăriei Iași vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul și tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovați. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia", au transmis reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

* Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Clara Mihociu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un șofer de autobuz beat a băgat în comă o fată de 15 ani, la Iași. Bărbatul, filmat cu berea în mână înainte de accident