Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer de BMW a doborât un semafor și a distrus doi stâlpi în Mehedinți, după ce a pierdut controlul volanului. Bărbatul a fugit, lăsând în urmă doi răniți

Accident grav în Drobeta Turnu Severin. Un șofer de BMV înmatriculat în Suceava a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un semafor și doi stâlpi de iluminat din oraș.

de Monica Palade

la 03.06.2023, 10:13

Impactul a fost atât de devastator încât semaforul a fost pur și simplu smuls și trântit la pământ.

Și-a abandonat răniții 

Imediat după accident, șoferul a fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă două persoane rănite: un bărbat și o femeie, care se aflau în aceeași mașină cu el și care au ajuns la spital.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Tudor Vladimirescu, colț cu Independenței, din orașul Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. În plus, șoferul va trebui să achite și pagubele provocate pe domeniul public.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii

La data de 3 iunie a.c., ora 06.55, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Independenții, s-a produs un accident rutier cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un conducător auto în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un semafor electric, după care a părăsit locul accidentului.

Din accident, au rezultat două victime, pasageri în  autoturism,  care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de corespondentul Observator Alin Ghiciulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer de BMW a doborât un semafor și a distrus doi stâlpi în Mehedinți, după ce a pierdut controlul volanului. Bărbatul a fugit, lăsând în urmă doi răniți