Antena Meniu Search
x

Un șofer de TIR a băgat groaza în pasagerii dintr-un autobuz, pe drumul dintre Alexandria și București (video)

Un șofer de TIR a băgat groaza în pasagerii dintr-un autobuz, pe drumul dintre Alexandria și București. "Aoleu, Doamne!", excalmă oamenii când în fața lor apare camionul condus cu viteză nebună.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020, 14:44

Șofer de TIR
Imagini de groză între București și Alexandria - Captură video
  • Șoferul TIR-ului a depășit în viteză fără să se asigure.
  • Autobuzul venea din sens opus, regulamentar.

Pasagerii dintr-un autobuz care circula între București și Alexandria, pe DE 70, au trăit momente de groază marți, 30 iunie, doar inspirația șoferului făcând să fie evitată o tragedie.

Un film postat pe Facebook, cu imagini surprinse de o cameră de bord din interiorul autobuzului surprind momentul când un TIR care vine pe din direcția opusă cu viteză nebună depășește alt camion fără ca șoferului să îi pese că putea intra direct în autobuz. 

"Bă, bă... ia uite bă și la ăla! Aoleu, Doamne, ați văzut ce pățeam!?", se aud oamenii din autobuz.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ieri, 30.06.2020, un șofer de TIR a fost la un pas de a face victime, după o depășire inconștientă și extrem de periculoasă.

Din sens opus venea un autobuz plin cu persoane, iar un impact frontal era inevitabil. Din fericire, șoferul autobuzului a reușit să evite o tragedie, fiind nevoit să oprească în mijlocul drumului.", e textul care însoțește filmulețul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a băgat groaza în pasagerii dintr-un autobuz, pe drumul dintre Alexandria și București (video)